Coffee Pal udnytter nye markedsmuligheder og kompetencer med indiske udviklere

Coffee Pal udnytter nye markedsmuligheder og kompetencer med indiske udviklere

Coffee Pal udnytter nye markedsmuligheder og kompetencer med indiske udviklere

Coffee Pal er en app-baseret abonnementsløsning, derforbinder lokale caféer og kaffebarer med kunderne. Det er en onlinemarkedsplads med mulighed for kaffe på abonnement baseret på supply and demand.

Brug for udviklere til flere kompetenceområder – uden den store økonomi

Den lille startup voksede sig større, og app-løsningen gjorde, at Coffee Pal havde brug for flere skarpe udviklere. De stod over for både at skulle udvikle i iOS og Android og samtidig udvikle backend. Derfor havde de brug for tre udviklere, som kunne sidde på hvert deres kompetenceområde.

En kammerat byggede videre på systemet i fritiden, men Coffee Pal havde ikke tid til at vente. De skulle bygge en forretning op og havde investorer i ryggen, som også skulle videre. De var nødt til at have nogle udviklere, der kunne handle hurtigere på det.

Fordi de var en startup, og fordi der var kamp om udviklerne i Danmark, var det en nærmest umulig opgave at finde tre dygtige udviklere. CoffeePal havde samtidig ikke den høje økonomi, det krævede at finde de rettekandidater.

Fleksibel løsning, der kunne korrigere efter markedsmuligheder

Løsningen blev tre indiske udviklere gennem Bondstate.Derudover fik Coffee Pal en indisk projektleder, som kunne styre det hele og skabe det store overblik. De tre udviklere blev fastansat, men var samtidig utroligt fleksible i forhold til kompetencer, arbejdstid og muligheder.

Coffee Pal havde pludselig en markedsmulighed i Ukraine – og den skulle de rykke på. Der var dog en masse rettelser og ting, der skulle handles på, før det kunne lade sig gøre, og her var det perfekt med de tre udviklere, som kunne løse størstedelen af Coffee Pals behov og arbejde hurtigt.

Med muligheden for at sprede deres app til Ukraine havde Coffee Pal eksempelvis stor brug for Android-udvikling, og derfor fandt Bondstate en Android-specialist, som blev lejet til dem og blev en fast del af teamet. Med Bondstates udviklere havde Coffee Pal mulighed for at lægge mange ressourcer i Ukraine-markedet, og det blev en stor succes, der var med til at vækste Coffee Pal i endnu højere grad.

Bondstates udviklere hjælper med mange forskellige grene

Coffee Pal har nu haft tre specialister med hver deres kompetenceområde siddende siden opstarten. De får dækket nogle kompetencer, som de måske ikke kunne have fået dækket i Danmark, fordi puljen af dygtige og erfarne udviklere er langt større i Indien. Det betyder, at det var nemmere for Coffee Pal at finde lige netop de udviklere, der havde de helt rette kompetencer.

I dag hjælper Bondstates udviklere Coffee Pal med mange forskellige grene i forretningen og er konstant med til at udvikle både appen og virksomheden i den rigtige retning.