Gather får agil og fleksibel løsning med kompetente udviklere

Gather får agil og fleksibel løsning med kompetente udviklere

Gather får agil og fleksibel løsning med kompetente udviklere

Gather tilbyder måltidskasser fra landets bedsterestauranter og giver kunderne mulighed for at få den autentiskerestaurant-oplevelse med hjem i hverdagen. Bag Gather er en gennemført platform og app, som kobler kunderne med restauranterne og omvendt.

Behov for højere kapacitet for at følge med udviklingen

Gather havde brug for at få bygget en onlinemarkedsplads og en platform, der kunne skalere løbende. De havde selv en CTO med al den tekniske viden, de skulle bruge, men kunne ikke følge med.

”Vi har haft den tekniske know-how fra start, men havde brug for noget kapacitet og nogle flere hænder til at kode vores platform.”

De havde derfor brug for udviklere, der kunne fungere som en forlænget arm til deres allerede eksisterende virksomhed. Gathers egen CTO sad i forvejen i Indien, så det var oplagt at bruge udviklere derfra også – på grund af det økonomiske aspekt, men også på grund af den store pulje af faglighed, der findes i Indien sammenlignet med Danmark.

Agil og fleksibel løsning med faste udviklere

Gather fik tilknyttet to udviklere, der kunne hjælpe med at bygge onlinemarkedspladsen – ovenikøbet på kortere tid, end de havde turdet håbe på. De har samtidig haft en meget agil proces, som passer til den startup-virksomhed, de startede ud med at være.

Når man er nye i gamet, sker det ofte, at man går i en andenretning eller ud af et nyt spor, i takt med at forretningen vækster. Det samme var tilfældet for Gather.

”Det med ikke bare at have et udviklingshus, men have faste og langvarige udviklere, har gjort, at vi kunne køre i de retninger, som, vi mente, var rigtige for virksomheden.”

Hvis Gather i stedet havde valgt et dansk udviklingshus, ville der typisk have været to streger under de krav og specifikationer, som de ville have bygget deres platform ud fra. Så kunne der måske være gået et halvt år, hvor de var blevet klogere i takt med byggeriet og havde fundet ud af, at det ikke var den vej, de skulle gå. Med et klassisk udviklingshus er man fastlåst med krav og specifikationer, men med Bondstate-udviklerne fik Gather mulighed for at ændre i planerne, efterhånden som virksomheden vækstede.

For eksempel ville restauranterne gerne have embedded noget direkte ind på deres egne sider. Fordi Bondstate-udviklerne ikke var bundet til et specifikt projekt, kunne Gather flytte nogle af deres ressourcer over på dette projekt i stedet. Det giver en fleksibilitet, hvor udviklerne kan flyttes rundt på de projekter, der er varme lige nu. Det er netop en løsning, der er oplagt til virksomheder som Gather, der er i konstant udvikling.

Mulighed for at skalere og udvikle uden grænser

Gather vidste, at det produkt, de stod og tænkte på i begyndelsen, ikke ville være præcis det samme, når det var færdigt. Med Bondstate fik Gather mulighed for at ændre fundamentale eller mindre ting i processen, uden at det kostede dem ekstra. Fordi udviklerne er der fast, koster det ikke Gather ekstra, hvis de vil gå i en anden retning. Lige nu har Gather to udviklere siddende på fast fuldtid, så de altid kan være on top på udviklingen.

”Setuppet er meget agilt, og det er nemmere for os at rekruttere. Det ville tage lang tid at finde den rette udvikler i Danmark.” -Christoffer Tellefsen, Gather