Parkeringskompagniet har fået fleksibilitet og kapacitet til at skalere

Parkeringskompagniet har fået fleksibilitet og kapacitet til at skalere

Parkeringskompagniet har fået fleksibilitet og kapacitet til at skalere

Parkeringskompagniet er én af de førende i Danmark inden for tekniske parkeringsløsninger og har udviklet en all-in-one-platform, som giver det fulde overblik over alle aspekter af parkeringshåndteringen.

Svært at finde tech-udviklere til at skalere startup-virksomhed

Parkeringskompagniet er en spændende scale-up-SaaS-virksomhed, der med parkeringsløsningen har en masse bagvedliggende teknologi, som skal udbygges og udvikles løbende. Deres platform samler alt, der har med parkering at gøre, herunder modulopbygget kamera-setup, egenkontrol og betaling.

Parkeringskompagniet var i en startfase, hvor de havde brug for at skalere. De oplevede, at en del af deres kunder efterspurgte forskellige elementer, som deres system på daværende tidspunkt ikke havde. Ligesom de fleste andre startups ville de udvikle deres system, efterhånden som efterspørgslen var der. De havde altså kort og godt brug for flere specialister, der kunne hjælpe med at bygge videre på systemet og imødekomme behovet fra kunderne.

De vidste udmærket godt, at det var svært for en lille virksomhed at rekruttere tech-udviklere. Danske udviklere hænger ikke på træerne, og de er typisk i arbejde allerede. Hvis Parkeringskompagniet havde heldet med sig, ville der gå minimum tre måneder, inden en ny udvikler kunnestarte. Samtidig var økonomien i den type rekruttering også vanvittigt høj for den lille startup. Derfor kom Bondstate ind i billedet.

Bondstate-udviklere kom med specialistviden og gav plads til CTO

Løsningen på den snævre økonomi og manglen på dygtigetech-udviklere blev en fast udvikler fra Indien gennem Bondstate. Backend-udvikleren blev lejet for en længere periode, så Parkeringskompagniet var sikret stabilitet. Det gav rigtig god mening i forhold til den startfase, de var i.

Herefter gik det stærkt. De fik en investering, der gjorde, at de kunne leje endnu en udvikler gennem Bondstate – denne gang en frontend-udvikler. De to faste udviklere var med til at vækste virksomheden, hvilket gav Parkeringskompagniet plads til at hyre en dygtig CTO in-house. Nu var de på et stadie, hvor de kunne klare sig og få udviklet mange af de ting, som kunderne efterspurgte – et behov, som de ikke selv ville kunne dække.

Større kapacitet, som løbende kan følge behovet

Det er tydeligt, at Bondstate kunne løse det erkendte behov og skabe en fleksibilitet, der ikke havde været mulig med danske udviklere. En af de vigtigste faktorer for Parkeringskompagniet var, at de fik faste, men fleksible udviklere, der ikke bare var ansat på et enkelt projekt, men rent faktisk havde lejet faste udviklere, som fulgte de retninger, virksomheden bevægede sig ud af.

I dag har Parkeringskompagniet udviklet en af de førende SaaS-løsninger i Danmark. Det var kun muligt, fordi der var nok kompetente hænder, som kunne bygge det tech-mæssige bag systemet. Uden hjælp fra Bondstate skulle virksomheden selv have ledt efter udviklere, som de i bund og grund ikke havde råd til i opstartsfasen, fordi økonomien var en kæmpestor spiller for den lille startup. Bondstate har altså muliggjort en udvikling, der går fra opbygning af et produkt til muligheden for at hyre en in-house CTO, som i sidste ende har ført til skalering og vækst.